Thursday, November 30, 2006

pentru tati.

Oare tati are parul blond?tati isi mai spune si '' o pisica''.Daca tati anonim detine madular,ii fac cadou poza asta.
Daca tati anonim detine vagin si ovare sper ca se fereste de anexita.
Multumesc pentru vorbele de incurajare tati.

Tuesday, November 28, 2006

punkareala



Terbilismul nu inseamna ce credeam eu,clar!am fost in zona lui dar nu l-am atins.Azi am ascultat povestea unei copile de 15 ani care isi injecteaza heroina.De ce? pentru ca "punkistii adevarati isi baga in vena'' raspunsul dansei.
Si-a pierdut floricica in spatele unui bloc cu unu care trage aurolac.De atunci toata ''punkarimea'' a facut-o posta.A devenit din pahar de tuica galeata.A lasat liceul ,parintii ii platesc acum scoala particulara recunostinta ei se manifesta prin cuvinte dulci precum ''cred ca Dumnezeu nu ma iubeste deloc ,ca ii mai tine pe astia in viata".
Fetita noastra s-a hotarat sa nu se mai spele pentru ca ''Punkisti nu au murit ,asa put ei".
Asa copii sa tot avem.

Wednesday, November 22, 2006

for kids.

Pentru ca asta e blogul unei MINORE ,voi posta aici in fiecare saptamana un site cu ''jucariutele" cele mai interesante gasite in universul internetului.
Asta asea..pentru copilul rebel din tine.
Saptamana asta , outele astea mi s-au parut geniale!

Breaking news!


In timp ce ieseam din scara blocului,in drum spre o locuinta din Berceni,ochii mei au fost penetrati de o imagine bacoviana.Printre frunze de culoarea mustarului si a cepei,zacea Pufulete intins cu privirea-i goala.
Odihneasca-se in pace micutul rozator,Dumnezeu sa te aibe in pace.
Moment de reculgere 7 secunde pentru Pufulete.
Iti vom duce dorul.
Din pacate,din lipsa de fonduri ,familia lui Pufulete a decis ca trupul neinsufletit al micutului sa fie aruncat la groapa de gunoi.Tist.

Monday, November 20, 2006

I wanna!


Serios vreau sa scriu aici lucruri dragute ,optimiste si roz.Blogul meu o arde depresiv ca mine,incercam sa gasim lumina dar e mai greu.De asta tot stresam pe Mixi,pentru ca Mixi inseamna mantuirea momentan.Daca Mixi nu reuseste sa ne ajute suntem pierdute in intuneric pentru eternitate.
Nu,nu am devenit lesbiana peste noapte,doar ca Mixi stie despre ce vorbesc aici.
Vreau sa imi cer oficial scuze pentru tot stresul provocat.Promit ca iti fac o gentuta frumoasa ca recompensa.
Mixi tu ai puterea de a schimba o viata. Asa.
Mixi Mixi te iubesc.
Acum am vazut ca nu prea am poze cu tine Mixi,trebuie sa indreptam asta.

Sunday, November 19, 2006

La 8 dimineata.

Buna dimineata!O noua zi a inceput,afara e intuneri si frig probabil,dar ce conteaza?
Acest post are scopul de a va anunta ca I'm still alive,spre tristetea unora.
Am fost la Breaza,la ziua lui Mixi.Mixi a avut o rochita neagra de satin si balerini pufosi.Mixi a aratat foarte bine.
Uite ce flori frumoase a cumparat Mami.
Fericirea se gaseste la farmacie si costa 30 de mii.
Va urez o zi frumoasa .

Friday, November 17, 2006

gone

Nu mai am chef de blog,carti,ceai,cuba libre,concerte,scoala,metrou,clatite,ciulini,trandafiri,poze,tricoul ala,oamenii aia,patul asta,veioza asta,camera asta,blugii aia,melodia aia,formatia aia,filmul ala,senzatia asta,intrebarea '' ce ai?".gramatica.
Dintre tot ce a fost pisica a ramas.E inca aici cu privirea tintuita asupra mea.Pisica a fost mereu aici.Pisica va fi mereu aici.

Sunday, November 12, 2006

ruza



Am purtat o conversatie cu o buburuza.
S-a saturat de buline.

Wednesday, November 08, 2006

And time stopped moving

1 an.atat am vrut sa spun.

Tuesday, November 07, 2006

Cemi

Cautam prin calculator o ceva,si am dat peste "By your side'',melodie care la orice ora ,orice loc imi aduce aminte de Emi.
Si iata-ma acum,vreau sa scriu despre ea.De ce?pentru ca ii duc dorul,pentru ca am cunoscut-o in under, si nu mi-a placut deloc de ea.Insa la sfarsitul noptii dupa nenumarate shot-uri de tequila mi-a devenit draga.De ce ii duc dorul?pentru ca am trecut prin belele ,barfe si clipe extraordinare impreuna.Pentru ca acum ma uit pe pozele de la Azuga si amintesc fiecare minut petrecut acolo.Pentru ca pe Emi o sunam cand se intampla ceva,si pentru ca ea ne suna cand patea ceva.Pentru ma lua in brate cand plangeam,si cand ne imbatam.
I-am promis ca o sun ca sa ne intalnim,si nu am sunat.Si imi e dor de tine Emilia,si imi e dor de munte,si imi e dor discutiile noastre.
Atat am vrut sa scriu.Si nici nu cred ca e nevoie de mai mult

Sunday, November 05, 2006

Peltea.


Mami face dulceata de gutui,mirosul dulce acrisor care ma duce cu gandul la primavara a invadat toata casa.
In sufragerie bunicul venit in vizita dormiteaza cu televizorul deschis,pisica e si ea covrig pe el, o labuta ii atarna in gol,din cand in cand mai scoate cate un suspin si se intinde.Cand se plictiseste de somn ,ridica si incepe sa ii maseze burta bunicului.
Iulia nu-i acasa.
Azi am stat in pijama toata ziua,asteptam de mult o zi in care sa ma bucur cat mai mult de ciorapi ,papuci si pijama.Veioza roz e la datorie,binedispune peretii ea este vedeta camerei si stie asta.Lumanarile isi amesteca parfumul ,una are intentia de a te transporta intr-o livada cu mere verzi ,cealalta iti aduce oceanul in casa.Ceaiul isi aduce si el contributia la miresmele din camera,e de fructe de padure cu multa miere,zeama se afla bineinteles in Ludmilla,noua cana de care m-am indragostit instant,din prima zi a devenit o parte din mine.In mod bizar pictiseala nu binevoieste sa apara,fapt care nu ma deranjeaza absolut deloc.Il mai frunzaresc pe Salinger,mut ursuletii de plus,imi savurez ceaiul,ma bucur de prezenta papucilor.Nu ma gandesc la oameni,azi universul meu se invarte in jurul camerei mele.Pe fundal madoline,viori,voci divine,Fairuz,Portishead,Goran Bregovic,Luz Casal si toate cele.
Habar nu am daca azi a fost soare afara,sau daca a nins,daca a batut vantul sau doar a mangaiat.
Am sentiment de Obaba.A intrat Iulia in camera, mi-a spart balonasul.Are nasul roz spre rosu,inca e racita.Lumanarea imi capteaza atentia,cand simt un ghemotoc cald care toarce pe mine,ii ofer ce isi doreste.
Mami ma cheama la masa,o refuz politicos ,bineinteles ca nu accepta refuzul meu.Imi spune ca am ajuns piele si os si ca ea s-a saturat sa arunce mancare.Nu ,nu am ajuns piele si os,dimpotriva,si Mami a uitat ca ea nu mai gateste de mult.Insa insista sa faca pe mama din filme,fiind convinsa ca fetita ei traieste o mare drama si se infometeaza.Ma conformez numai de dragul de a nu-mi strica mie dispozitia cu o cearta inutila.
E cazul sa imi celebrez trupul cu o baie fierbinte.
De fapt in casa nu mirosea asa tare a dulceata,si oricum nu imi aducea aminte de primavara,dar ar fi fost frumos sa fie asa ,nu?

Friday, November 03, 2006

Lenore

Yes yes ,Foarmy rulz the world si Salad Fingers.but Lenore does 2.
uite
Ain't she pretty?

Ionescu,Popescu...


Bine uite strig si eu catalogul,ca it's a must sa faci asta cand ai blog,nu?
Cine,de ce ,pentru cine ,pentru ce ? ma citeste.
Ma plictisesc teribil si Mos Ene a plecat la betivaneala.

itch

Zilele trecute am avut o pofta nebuna de clatite in timpul orei de matematica si ca sa vezi in pauza,un Fat Frumos se prezinta in fata mea cu o farfurie de clatite.
Acum doua saptamani m-am trezit la usa cu un buchet de trandafirasi oranj.
Acum cateva zile am primit un mesaj in care scria ''vaco!'',acum cateva zile am primit un fir de par ca amintire.
Azi am primit o bricheta de 10 mii,e rosie si are luminita ,scrie Juventus pe ea.M-am simtit speciala.
Vezi vezi Ioana ,si tie ti se intampla lucruri ca in filme,sa zambim.
Am uitat sa mentionez ca am un nou animalut de casa,un soricel.Ieri m-a condus pana la lift si m-a privit,ma intreb daca pisica a observat prezenta lui.Mami ca o buna locatara ce e a achizitionat grau roz pentru Pufulet.

Wednesday, November 01, 2006

I'm just killing time

Nu mai am chef de cluburi,oameni,certuri,nu mai am chef de aglomeratie,nu mai am chef de frig,nu mai am chef de fitele femeilor de 2 lei.Nu mai vreau sa astept ,astept de prea mult timp.Nu mai vreau oameni care se cred personaje de roman,chiar nu mai am chef sa imi fie bagate pe gat bubele altora,vreau doar sa fiu eu ,emo neemo..ma doare la degetu mic.
Nu mai am chef sa ma trezesc la 6,nu mai am chef sa dau explicatii,si nu mai am chef sa imi cereti sa va spun adevarul in legatura cu ce cred,si nu mai am chef sa va intrebati ce am si de ce pentru ca stiu cu siguranta ca daca as spune parerea mea sincera legata de toate rahaturile probabil ca nu ar fi prea placut pentru voi sa auziti verde in fata ca de fapt nu sunt oarba,ci doar ma fac oarba si ca inteleg si imi dau seama de prea multe lucruri.Dar uneori e mai interesant si amuzant sa faci pe prostul.
Vreau doar sa dorm ,sa imi sterg din minte toate mizeriile.
Stiu stiu..era mai frumos sa scriu un post despre cat de fericita sunt ,cat ma iubeste prietenul meu,bla bla,dar de ce sa manac rahat?(da rahat e noul meu cuvant preferat)
Pisica doarme asa frumos,pisica toarce asa frumos,pisica miorlaie asa frumos,pisica musca asa frumos.