Saturday, August 12, 2006

Redenumim sentimentele.Tristete=Emo.

E interzis sa fi trist in ziua de azi,daca incepi sa spui supararile cuiva iti zaspunde ''Ce ba! asta-i un fleac, sa vezi prin cate am trecut eu..eheeei'',da,multumesc prieteni dragi stiu ca ma pot baza pe voi oricand!
Revenim,daca esti trist pentru lucruri pe care tu le consideri importante ,dar restul nu,esti considerat emo deci prin urmare penibil.Da,tristetea e considerata penibila pentru ca e asociata cu cuvantul ''emo'',de fapt emo a devenit definitia tristetii.
Cine a hotarat asta?Oamenii tari,aia care au o viata roz,care au o doza mare de sarcasm si sunt prea inteligenti sa fie tristi,pardon! emo.
Chiar daca chiar ai probleme,nimeni nu o sa te creada,de ce?datorita filmelor americane cu adolescenti teribilisti,toti or sa iti spuna ca te crezi in filme,god damn emo kid.
Ce poti face?inghiti nodul si razi,inlocuiesti tristetea cu ironia si te numesti fericit.
E interzis sa asculti ceva mai melancolic, ca gata...''ce ba! esti emo?''.Sincer m-am saturat de toata chestia asta anti emo ,pro emo.Ce facem? redenumim sentimentele?stabilim care sunt destul de cool si care nu?

8 comments:

Anonymous said...

emo e ok atata timp cat e sincer si nu se vinde...
sper sa nu fie "emo" ce am scris :))

Alex

Ioana Manescu said...

ioana, emo nu are nici o legatura cu tristetea autentica si cu trairea strict umana. tu trebuie sa alegi. daca dupa suferinta prin care treci simti ca ai crescut, nu e emo. zic in continuare ca emo e o mizerie sinistra.
si mai e un putregai: feedbackul care vine de la oamenii carora le impartasesti suferinta e mult prea mic decat ce le-ai zis tu. si iar tre sa alegi.

Ioana said...

Asta incercam si eu sa explic,dar anumiti oameni nu inteleg asta.

Anonymous said...

valid point.

ma enerveaza modele astea care confisca si banalizeaza anumite cuvinte.

Unknown said...

one question. when someone is sad, who are they sad for?

Ioana said...

Asta depinde.

Anonymous said...

poti sa fii trista sau emo sau fucked up.esti totalmnte libera si n-are nici un rost sa astepti acordul celor din jur pt starile tale coz they don't REALLY give a damn anyway.

Anonymous said...

just enjoy urself! ;p